«

»

feb 14

Karpermeeting Zwijndrecht: ‘De Aftrap’ 10 maart

maandag, 13 februari 2012

Karpermeeting Zwijndrecht: 'De Aftrap' 10 maart

Karpervissers opgelet! Aan de vooravond van het nieuwe visseizoen organiseert KSN Regio Rijnmond op zaterdag 10 maart een leerzame en gezellige karpermeeting die je absoluut niet mag missen: ‘De Aftrap 2012’.

Foto: Bart van den Hurk

Deze meeting ? o.a. bestaande uit interessante lezingen, workshops, een tombola en gezellig avondprogramma ? vindt plaats in Zwijndrecht en staat bol van de leuke activiteiten voor jong en oud.

Aanleiding om De Aftrap (pdf) te organiseren, is enerzijds het wegvallen van ??n van de twee landelijke KSN meetings. Anderzijds speelt ook het verdwijnen van de succesvolle, jaarlijkse meetings van ?Carpclub 25? uit Veghel mee. Om dit ontstane gat op te vullen, heeft KSN Regio Rijnmond besloten daar met De Aftrap een passend vervolg aan te geven.

Ook voor niet-KSN-Leden

De dag ? die volledig in het teken zal staan van een leuk, leerzaam en gezellig samenzijn van karpervissers uit de wijde omtrek ? is bovendien ook toegankelijk voor ?niet-KSN-leden?. Iedereen is welkom, dus niet exclusief voor KSN-leden.


Bart Voeten

Programma

De Aftrap vindt plaats in partycentrum Festino te Zwijndrecht (www.festino.nl). De deuren gaan daar op 10 maart open vanaf 10.30 uur. De entreekosten bedragen ?5,- voor volwassenen; tot 18 jaar gratis toegang. De opbrengsten dienen t.b.v. karperuitzet in het Benedenrivierengebied. Het dagprogramma wordt aan elkaar gepraat door dagvoorzitters Dani?l van Dijk en Robert de Wilt, en bestaat uit een drietal krakers van lezingen:

11.30 uur ? Martin Post (bekendmaking onderwerp volgt later)
13.30 uur ? Bart van den Hurk (tactisch inspelen op de omstandigheden)
16.00 uur ? Bart Voeten (verschillende watertypen, verschillende aanpak)


Martin Post

Voor, tussen en na de presentaties staan diverse standhouders (zie onderaan) paraat voor productuitleg en workshops. Rond 17.30 uur worden de winnaars van de tombola bekendgemaakt, waarna het dagprogramma rond 18.00 uur ten einde komt. Tenzij?

Avondprogramma

Tenzij je nog gezellig nablijft voor het naar verwachting meer dan gezellige avondprogramma:

18.30 ? 20.30 uur ? buffet
20.30 uur ? presentatie door Sjakie & the Polderboy?s
21.00 uur ? gezellige nazit + ?verrassingsact?

Het avondprogramma (na 18.00 uur) is uitsluitend toegankelijk op inschrijving. Dit kan door vooraf je N.A.W.-gegevens te mailen naar kvdh2@live.nl of te bellen naar 06-30654713. De kosten voor het avondprogramma bedragen ?25,- (incl. geweldig buffet en twee consumpties) en kunnen n? inschrijving worden overgemaakt naar bankrekeningnr. 720657 t.n.v. ?Karper Studiegroep Nederland Rijnmond?. Vermeld daarbij je naam en woonplaats. Afmelden kan tot uiterlijk 8 maart, waarna je betaling retour wordt gestort. Meer info: www.ksn-regiorijnmond.nl

Sponsors:

JRC/Pure Fishing, TTB Baits, Hareco Hengelsport, Wout van Leeuwen Fishing & Outdoor, Pro Line Carp Products, PB products, Rig Marole en MarkerWorld.

-> Meer info (pdf)

bron: KSN – Regio Rijnmond


Bekijk hier hiet originele artikel:

Share